Allergi

Allergi er en hurtigvoksende lidelse i vores vestlige verden, det kan være pollen allergi, høfeber, græs, birkeallergi, støvallergi, fødevareallergi eller dyreallergi.

Døjer du med allergi, så ring og få en uforpligtende snak på tlf. 25774847

Du er også velkommen på min klinik i Odense, hvor jeg også tilbyder alternativ behandling af allergi, læs mere her:

Om allergi og om eksem behandling.

Har du allergi er det fordi din krop reagere unormalt på en ellers normal ting.  Allergien skyldes at din krop laver en fejlprogrammering i dit nervesystem eller hjernen, dette  kan også påvirker dit tarmsystem.

korn pollen

Immunsystemet

Når kroppen reagere anderledes end normalt,  er dette forårsaget at immunsystemet, vores immunsystem danner antistoffer mod uskadelige stoffer det kan være pollen, mælk, gluten, støv, ect.

Immunsystemet kan også danne antistoffer mod din krops eget væv, dette kan forårsage autoimmune sygdomme.

Ved kinesiologi behandling tager man udgangspunkt i, at det ikke er stoffet, der er årsagen til din allergisk reaktion, men at den egentlige årsag findes i din krop.

Allergi er en logisk konsekvens af en betændelsestilstand i kroppen, mange allergikere har en fortid med mange betændelser og deraf følgende antibiotikabehandlinger.

Den kroniske og ikke tilstrækkelige livsform forstyrrer immunsystemets funktion og udløser forsvarsreaktioner mod uskadelige stoffer i kroppen. Hvis den økologiske balance genoprettes i kroppen forsvinder eller mindskes  de allergiske reaktioner også.

Traditionelt behandles allergi ved at finde de stoffer kroppen reagere imod og isolere dig fra dette miljø, der indeholder stofferne.

Er du intolerant overfor bestemte fødevarer, har du eksempelvis også en sart tarm, dette er symptomer på, at der er en overbelastning et sted i kroppe, det kan afhjælpes med afbalancering , eventuelt kostændring, vitaminer og mineraler. De fleste mennesker kan få det betydelig bedre gennem kinesiologi behandling, allergi og intolerance kan også have en følelsesmæssige dimension, dette skal også behandles, for at helbredelsen kan finde sted.

Inden for kinesiologien i forhold til allergibehandling, har John Barton gjort en kæmpe stykke arbejde, han har kortlagt mere end 1000 væv, han opdaget, at der ved alle allergier er involveret et eller flere væv, der ikke arbejder hensigtsmæssigt. Ved kinesiologi behandlinger arbejder man med at bringe balance i vævet. Der arbejdes også med det følelsesmæssige i forhold til lige netop din allergi.

Ifølge Rudolf Steiner består mennesket af Jeget, et åndeligt princip, tankerne, følelserne og kroppen må og skal indordne sig. Jegets ” repræsentant ” i vores krop er immunsystemet, immunsystemet skal “uskadeliggøre” det der ikke tjener til vores krops udvikling f.eks. bakterier og parasitter.

blomsterpollen

Feber

Når vores immunsystem er intakt afviser det fremmede stoffer ved “indgangen” så stoffet ikke kan trænge ind i vores organisme. Hvis fremmede stoffet er kommet ind i vores organisme, er feberen kroppens naturlige reaktion på at helbrede og bekæmpe det fremmede.

Betændelse

Allergi er i mange tilfælde kroppens sekundære reaktion på et fremmedstof eller en indkapslede betændelse. Det er her at kilden til at forstå allergien ligger, dit immunsystem er svækket, den hensigtsmæssige reaktion feber udebliver og  stoffet bliver ikke afvist ved indgangen f.eks. næseslimhinderne, derved kan fremmedstofferne danne grobund for din allergiske reaktion.

Indkapslede betændelse kan være

At du har haft en halsbetændelse, bronkitis, blærebetændelse eller underlivsbetændelse, der er behandlet med penicillin eller antibiotika.

Da betændelsen ikke er bekæmpet af kroppens eget “forsvar” feber og immunsystemet, så  husker kroppen ikke hvordan den til en anden gang skal bekæmpe dette fremmed stof.

En indkapslet betændelsestilstand, som immunsystemet ikke kan neutralisere. Det er immunsystemets manglende genkendelse af sygdomsfremkaldende bakterier.

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald