Alternativ behandling Fyn

Har du brug for en alternativ behandling, så er Kinesiologi Klinikken Kerteminde på Fyn et oplagt valg. Jeg arbejder professionelt, er tillidsvækkende, meget engageret og brænder for at finde den bedste behandling, der passer til dig og de problematikker du har brug for at få behandlet. Udover at være uddannet kinesiolog RAB og DK er jeg også uddannet sygeplejerske og har arbejdet mere end 20 år som sygeplejerske.

Søger du en alternativ behandlingsform, der givet et godt resultat i forhold til dine symptomer, er kinesiologi det du skal vælge.
Ring på tlf. 25774847 og få en uforpligtende snak.

Du er naturligvis også velkommen på min klinik i Odense C, hvor jeg også tilbyder alternativ behandling.

Alternativ behandling kan været et oplagt valg, hvis du har brug for hjælp, det kan være i forhold til rygestop, vægttab, allergi, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer eller andet. Har du en problematik, der ikke er nævnt her, er du velkommen til at kontakte mig.

Alternativ behandling kaldes også for komplementær behandling, denne betegnelse er dækkende, fordi det betyder, at der er tale om en behandling, der supplere behandlingen inden for det etablerede sundhedssystem.

Alternativ behandling kan inddeles i 4 grupper.

Krop – sind.
Denne gruppe rumme de alternative behandlingsformer, der har fokus på at arbejde med tanker, sind og til at påvirke kroppen og din sundhed.

Biologiske processer.
Denne gruppe rummer de alternative behandlingsformer, der har fokus på at bruge kroppens egen biologiske processer aktivt i behandlingen. Det kan være kostvejledning, eller naturmedicin men kosttilskud er en væsentlige del af behandlingen.

Stimulation og massage, eller let berøring på kroppen.
Ved denne behandlingsform anvendes der primært tryk, let berøring, eller bankning, dette for at påvirker dit helbred. Fælles for disse alternative behandlingsformer er, at en ubalance et sted i kroppen, har indvirkning på andre funktioner i kroppen eller organer, ved at behandle det pågældende sted i kroppen, påvirkes kroppens øvrige organer og funktioner.

Energi.
Denne gruppe er den alternative behandlingsform hvor der anvendes energier, den bygger på at mennesker, dyr og verden, er omgivet af energier der påvirkes, vi lever i et energifelt. Energierne bruges til at påvirke dine energier eller energisystemer. Det kan være at tilføre vibrationer fra et produkt, som f.eks. Bachs blomstermedicin eller homøopatisk medicin. Formålet med behandlingen er at genoprette ubalancer i energisystemet og dermed påvirke helbredet og skabe balance.

Healing, Bachs blomstermedicin og homøopati, er eksempler på energibaserede alternative behandlingsformer, der evt. kan anvendes i den kinesiologiske behandling

Alternativ behandling Kerteminde

Kinesiologi bygge på, at der arbejdes med kroppen, sind, biologiske processer, stimulation eller tryk på akupunkturpunkter på kroppen, meridianbaner, energi og evt. blomstermedicin, vitaminer eller homøopati.

Kinesiologi er en komplementær alternativ behandlingsmetode, der sætte dig, dine symptomer, din krop, følelser, tanker og vaner i centrum. Kinesiologen tager udgangspunkt i dine problematikker, eller de symptomer, du har brug for at få en alternativ behandling for.

Jeg er medlem af foreningen Danske Kinesiologer, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at registrere kinesiologer, der opfylder kravene i den brancheadministrerede registreringsordning, for alternative behandlere, den såkaldte RAB-ordning. Det er din garanti for, at jeg har taget en godkendt uddannelse.

Ønsker du en alternativ behandlingsform, hvor du blive bedre til at lytte til, hvad din krop fortæller dig, har du brug for bedre sundhed eller komme til kræfter og overvinde modgang og styrke kroppens selvhelbredende evner, dette og meget mere kan kinesiologien hjælpe med.

Hvis livsenergien flyder frit, er kroppen i balance. Hvis energien er blokeret eller i ubalance, mærker vi det i form af træthed, andre symptomer, fysiske smerter eller sygdom. Dette kaldes indenfor kinesiologien for ubalancer.

Det alternative arbejdsredskab kinesiologen arbejder ud fra, er en muskeltest. Ved hjælp af muskeltesten afdækkes tilstande i kroppens energisystem meridianerne og ubalancer. Muskeltesten foregår ved at der lægger et let tryk på klientens arm eller ben. Ved hjælp af muskeltesten afdækkes klientens ubalancer, der genoprettes ved hjælp af forskellige teknikker.

Ved at teste en muskel kan kinesiologen afdække om et organ får tilført den optimale energi fra den tilhørende meridianbane. Ved at stimulere akupunkturpunkter på meridianbanen, kan kinesiologen påvirke organerne, musklerne, nervesystemet og hjerne. Der arbejdes på ubalancerne og hvis energien flyder frit er kroppen i balance, der skabes energi og man styrker kroppens selvhealing.

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald