Angst behandling – eksamensangst – panikangst

Jeg tilbyder angstbehandling i Kerteminde
og på på klinikken i Odense

Er din hverdag præget af angst og har du brug for behandling vil kinesiologien være et oplagt valg til at behandle din angst.

Ved Kinesiologi er behandlingen for angst uden brug af medicin.

Vil du vide mere, ring på
tlf. 25 77 48 47.

Symptomer på angst

Angst er en ubehagelig følelse, det er følelsen af, at der er fare på færde, uden at der nødvendigvis er det. Ofte vil du opleve uro i kroppen, anspændthed, hjertebanken, svimmelhed, du sveder og spænder i hele kroppen.

Det kan være, at du oplever angst for at være sammen med mange mennesker, eller når det er i rum, hvor du ikke kan komme væk, eller angst for at stå og vente på bussen eller stå i kø i supermarkedet. Det kan være panikangst, som er forbundet med bestemte situationer, som du så derfor forsøger at undgå, eller at den bestemte situation er eksamen, og du derfor oplever eksamensangst.

Angst, panikangst eller eksamensangst er negative følelser, det er en følelse, du oplever i din hverdag, men når følelsen går hen og bliver længerevarende og i visse tilfælde til en fastlåst følelse, er det, at den er skadelige og griber forstyrrende ind i vores hverdag og kommunikation med andre.

Behandling af angst

Angstbehandling med Kinesiologi

Ved hjælp af akupunkturpunkterne og meridianbanerne kan kinesiologen arbejde med ubalancen og forløse denne følelse.
Din krop, dine celler og din underbevidsthed ved god, hvad der skal arbejdes med, Kinesiologen arbejder ud fra en muskeltest, ved hjælp af muskeltesten afdækkes tilstande i kroppens energisystem meridianerne og ubalancer. Muskeltesten foregår ved at der lægges et let tryk på klientens arm eller ben.
Ved hjælp af muskeltesten afdækkes klientens ubalancer, der genoprettes ved hjælp af forskellige teknikker. Behandlingen er en afbalancering af ubalancerne, hvor der arbejdes med meridianbanerne som er energibaner, samt massage eller let bankning på akupunkturpunkter.

Ofte får du et hjemmearbejdsprogram med hjem, som du skal arbejde videre med i en kort periode, det kan være sætninger, øvelser eller bestemte akupunkturpunkter, der skal stimuleres.

Anmeldelse fra tidligere klient.
I en hel uge nu, har jeg ikke følt angst i nævneværdig omfang! (!!!)
Angst har præget mit liv fra før jeg fyldte ti. Jeg har derfor været tilbageholdende med at melde tilbage, trods at jeg ellers stoler Meget på dig. Det gør jeg så nu: I min terminologi er det et mirakel, og jeg er dybt taknemmelig! Anders W.

 

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald