Anmeldelser fra klienter

I en hel uge nu, har jeg ikke følt angst i nævne værdig omfang! (!!!)
Angst har præget mit liv fra før jeg fyldte ti. Jeg har derfor været tilbageholdende med at melde tilbage, trods at jeg ellers stoler Meget på dig. Det gør jeg så nu: I min terminologi er det et mirakel, og jeg er dybt taknemmelig! Anders W

Jeg kan varmt anbefale Christina. Hun er dygtig, kompetent og top professionel. Jeg fik forløst nogle gamle depressioner. Det var en hård omgang. Men jeg følte mig tryg ved Christinas kærlige behandling. Jeg vil ikke være det foruden. Det har givet mig et skub i en meget positiv retning. Bettina N

Det er bare gode behandlinger jeg får, og gode resultater, som Christina kan trylle frem. Jeg tager gerne fra Vejle nogle gange, for at få den hjælp som jeg har brug for. Christina hjælper med både behandling af gamle symptomer på PTSD, og alt hvad der dukker op, både fysisk og følelsesmæssigt. Christina får mine varmeste anbefalinger. Kirsten R

Del gerne :o)

Alternativ behandling Kerteminde

Giv mig et kald