Anmeldelser fra klienter

I en hel uge nu, har jeg ikke følt angst i nævne værdig omfang! (!!!)
Angst har præget mit liv fra før jeg fyldte ti. Jeg har derfor været tilbageholdende med at melde tilbage, trods at jeg ellers stoler Meget på dig. Det gør jeg så nu: I min terminologi er det et mirakel, og jeg er dybt taknemmelig! Anders W

Jeg kan varmt anbefale Christina. Hun er dygtig, kompetent og top professionel. Jeg fik forløst nogle gamle depressioner. Det var en hård omgang. Men jeg følte mig tryg ved Christinas kærlige behandling. Jeg vil ikke være det foruden. Det har givet mig et skub i en meget positiv retning. Bettina N

Det er bare gode behandlinger jeg får, og gode resultater, som Christina kan trylle frem. Jeg tager gerne fra Vejle nogle gange, for at få den hjælp som jeg har brug for. Christina hjælper med både behandling af gamle symptomer på PTSD, og alt hvad der dukker op, både fysisk og følelsesmæssigt. Christina får mine varmeste anbefalinger. Kirsten R

Jeg har haft et længere forløb hos Christina, hvor vi virkelig har arbejdet med uforløste følelser, skam, svigt og psykisk sygdom samt meget andet. Jeg har følt mig tryg og i rigtige gode hænder. Jeg er aldrig gået fra en session og været åben eller sårbar, netop fordi Christina er utrolig dygtig til at samle én op og sørge for at alt er som det skal være. Jeg har fået troen tilbage på mig selv og jeg har opnået en forståelse for Gud og universet og ikke mindst mig selv. Noget af det der har været fedt, er at Christina udviser total ro og tryghed samt overblik over hvad der er vigtigt at arbejde med. Hun kommer hele vejen rundt og i dybden.

Jeg vil aldrig tøve med at kontakte Christina igen, hvis behovet opstår. Tak til og for dig. Kirsten T

Christina får mine aller varmeste anbefalinger. Jeg er Christina meget taknemlig for at hjælpe mig med at finde ro og glæde ved tilværelsen og ikke mindst for at hjælpe mig af med min eksem.

Siden 1 års alderen har jeg døjet med svær eksem på en stor del af kroppen.
Der er ikke nogen konkret behandling for atopisk eksem og mine behandlinger har gennem hele livet (30 år) været binyrebarkhormoncreme. Det har jeg, især efter min titel som mor, været meget ked af at bruge.
Jeg kontaktede derfor Christina. Christina testede gennem kinesiologi og fandt den bedste behandlingsform for mig. Efter tre dage kunne jeg se ændring på min hud.
Siden har vi været omkring mange psykiske og dybdelæggende emner og reaktions mønstre.
Efter 7 måneder er jeg fortsat stort set eksemfri!! Mennesker, som har kendt mit liv med eksem, er lige så imponeret over kinesiologiens vikning, som jeg selv.

Christina er rolig, professionel og formår at skabe en tryghed i sin behandling.  Jeg er overbevist om, at Christians behandlingsform kan hjælpe ALLE, som har en form for ubalance og har flere gange anbefalet Christina og kun fået positive tilbagemeldinger.
Grundet mit helt fantastiske møde med Christina og kinesiologiens verden, er jeg nu med stor glæde begyndt på uddannelsen som kinesiolog.
Kærligste hilsen hilsner Julie P

Se også klientudtalelser fra min klinik i Odense

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald