Barnløshed infertilitet

Ønsker du og din partner alternativ behandling i forhold til barnløshed.

For mange både kvinder og mænd er ufrivillig barnløshed forbundet med både psykiske og sociale konsekvenser. Det kan være forbundet med følelsesmæssig op og nedture.

Kan du nikke genkende til nogle eller flere af disse følelser, og ønsker I en kompetent alternativ behandling ringe og få en uformel snak på tlf. 25774847.

Hvis I er startet  behandling på en fertilitetsklinik, eller overvejer at starte kan det være med til at give en lettelse, at komme i behandling hos professionelle, men det er også ofte forbundet med store og voldsomme følelser, det kan være sorg over at det ikke lykkes, eller fortvivlelse, vrede og for nogle kvinder angst i forhold til ægudtagningen.

Mange oplever også frustrationer over at andre får børn, og hvorfor lykkes det ikke for os?

Mange par oplever, at det er forbundet med psykisk belastning, og at det påvirker parforholdet og for nogle giver det depression.

Kinesiologien kan være med til rette op på de ubalancer, der kan være på meridianbanerne, men også i forhold til den psykiske belastning og den stress, der er forbundet med ikke at kunne blive gravid og evt. være i behandling. Kinesiologien skaber mere energi og balance i kroppen. Dette kan være med til at gøre at kroppen bliver mere modtagelig for en graviditet.

Foto: Marlene Lilienhoff

Jeg har tidligere arbejdet som sygeplejerske ved fertilitetsklinikken OUH og har mere end 6 års erfaring med arbejdet med par med ufrivillig barnløshed.

 

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald