Biokinesiologi kursus

For kinesiologer og kinesiologi studerende.

Kursus datoer:

Kurset er afholdt – skriv hvis du er interesseret  i et kursus efterår 2021.

Undervisning begge weekender:
Fredag 16-21
Lørdag 09-17
Søndag 09-17

Kursets varighed er 2 x 20 timer, fordelt over 2 weekender. (Fre-Søn)

Pris 2000 kr. pr. weekend + materiale (bog) 250 Kr.

Underviser: Jarle Tamsen.

Tilmelding / spørgsmål – Ring til Christina:  tlf. 25 77 48 47

Eller skriv en mail til kinesiologiskolen@gmail.com

Kinesiologiskolen Syd udbyder dette spændende kursus i biokinesiologi, et kursus jeg selv har taget og som gav mig en endnu dybere forståelse af kinesiologi.
Kurset gav mig  en følelse af at mange brikker inden for kinesiologien faldt på plads for mig og kan varmt anbefales.

Kurset er godkendt af Danske Kinesiologer og tæller som 40 timers undervisning i den samlede kinesiologi uddannelse.

Forudsætninger for deltagelse:
Du skal have taget kropsafbalancering KA I-IV (Basis kurser) eller tilsvarende kursus  (F.eks “Touch for Health” 1-4)

Kurset  i  biokinesiologi, er udviklet af amerikaneren John Barton i slutningen af 70’erne.
Det er baseret på en idé om at blive rask gradvist med den rigtige ernæring og kosttilskud, men Bartons systematiske forskning har også resulteret i en kortlægning af mere end 1000 væv i kroppen, som er involveret i udviklingen af enhver sygdom.
Der arbejdes med et avanceret prioriteringssystem inden for chakra- og organreflekspunkter.
Dette gør det muligt hurtigt at kortlægge den primære ubalance, denne ubalance kan afbalancere problemerne på det dybere planer. Du vil lære nye test, der gør det mere sikkert og præcist at finde de rigtige kosttilskud og det relevante følelsesmæssige program.

Inden for Biokinesiologien arbejdes der med 2 muskeltest, den ene test kaldes Specific Response Test (SRT) og den anden Brain Response Test (BRT).

Barton var en af pionerende inden for den moderne allergi­forskning, han fandt frem til sammenhænge mellem udviklingen af specifikke allergier og deres relation til specifikke væv i kroppen samt de følelsesmæssige aspekter.

Du vil få udvidet din værktøjskasse, lærer forskellige tilgange til kroppens ubalancer.
Du lære at arbejde i prioritet på flere forskellige reflekssystemer, dette kan være organer, chakras, reflekszoner på fødder, hoved, ører og akupunktursystemet, du lære også om øreakupunktur og hvordan øret er et komplet spejlbillede af kroppens funktioner.

Du lærer at afbalancere den primære ubalance med stor præcision, dette ved anvendelse af kosttilskud vitaminer, mineraler, urter, mm.

Du lære at arbejde med akupressur, massage, biokinetiske øvelser og meget mere.

I kinesiologi arbejdes der med det menneskelige energisystem, som vi mener er forudsætning en for at mennesket overhovedet kan fungere fysisk.
Som terapeut kan du vælge flere modeller at arbejde ud fra – jo flere metoder, der peger i samme retning, jo mere kan du være sikker på, at det rigtigt, det du foretager dig.

Biokinesiologien repræsenterer et højtudviklet system og efter endt kursus har du udvidet din håndmodel både inden for struktur, kemi, psykisk og det elektronisk. Dette både til gavn for dig selv og dine klienter.

Hr du  ønske om at tage dette kursus eller få mere viden om det, ret henvendelse til kinesiologiskolen på tlf. 25 77 48 47 eller send en mail til kinesiologiskolen@gmail.com

Se også Kinesiologi Skolens kalender for disse og andre kurser,  samt foredrag, mv.

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald