Blomstermedicin

Siden 1930`erne har den engelske læge og homøopat Dr. Edward Bachs blomstermedicin været anvendt. Han opdagede vilde blomsters helbredende egenskaber, og grundlage principperne for anvendelsen af disse. Blomstermedicin består af 38 forskellige vilde og ugiftige blomster. Bach blomstermedicin har et fantastisk ry, er vidt udbredt, anvendes og sælges i hele verden.

Anvender du blomstermedicin, eller ønsker du at anvende blomster medicin, gerne i forbindelse med en kinesiologi behandling, er du velkommen til at ringe på Tlf. 25774847.

Du er også velkommen på min klinik i Odense – læs mere om Bachs Blomstermedicin Odense

Bach arbejdet ud fra, at når man skal behandle sygdomme, er det vigtigste at finde årsagen og ikke kun behandle symptomerne, sygdommen er en konflikt mellem sjæl og sind.
Bach´s filosofi bygger på, at der findes ingen ægte helbredelse uden en forandring i livsindstillingen, sjælefreden og den indre lykkefølelse, at man behandler mennesket og ikke kun sygdommen. For Bach var det patientens sind, der indebar sygdomsårsagen.

Blomstermedicin er et middel mod negative sindstilstande som frygt, modløshed, irritabilitet og negative følelser.

Bachs filosofi bygger på:

At helbredelse er en forsoning mellem “det vi kan være” og “det vi er”. Der findes ingen sygdom – kun syge mennesker. Der findes ingen helbredelse uden der en forandring i livsindstillingen, sjælefreden og den indre lykkefølelse. Virkelig helbredelse er at behandle hele mennesket og ikke kun sygdommen. Hjælp og støtte til dig der søger sygdommens årsag i dig selv. Der findes blomster med særskilte egenskaber, der kan spejle menneskets sjælelige træk og harmonisere disse. Blomstens evne er at kunne vende et problem, et symptom eller sygdom til det væsentlige, der ligger skjult i problemet. Ethvert problem er en gave og du søger selv problemet for at få gaven. Blomstermedicin kan anvendes af alle og har ingen bivirkninger.

De enkelte blomstermediciner er udvundet i kildevand og konserveret med cognac. Den færdige blanding i behandlingsflasker består af vand, cognac samt det eller de blomsterremedier, der under behandlingen er blevet testet frem, og som vil have en gavnlig effekt for dig i en periode.

Kinesiologen anvender blomstermedicinen, hvis det testes frem ved hjælp af muskeltesten, det anvendes som en støtte til kinesiologi behandlingen.

Blomstermedicinen har ingen bivirkninger.

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald