Depression

Foto: Marlene Lilienhoff

Har du oplever at få en depression, det kan være, at den er tilbage vendende, er livet ofte blevet gråt, meningsløst og trist, er der ikke energi til hverdagen, til at stå op og gå på arbejde og være en del af familien. Du har ikke lysten til at deltage i de interesser, der tidligere var en del af din hverdag. Oplever du negative tanker, om dig selv, andre og fremtiden, bliver du hurtigere vred, irriteret, græder mere eller føler du dig følelsesmæssigt tom indeni.

Ring og få en snak og bestil en tid på tlf. 25774847.

Du er også velkommen på klinikken i Odense, læs mere her:  https://kinesiologiodense.dk/psykisk-behandling/depression/

Kinesiologien kan være være med til at forløse din depression, der arbejdes ud fra det der er den højeste prioritet. Din krop og din underbevidsthed ved godt, hvad vi skal arbejde med, det er vigtigt, at finde årsagen til din depression. Finder vi årsagen kan vi også bearbejde den. Der arbejdes med de ubalancer der kommer frem ved behandlingen.

Hvis energien flyder frit, er kroppen i balance. Hvis energien er blokkeret eller i ubalance, mærker vi det i form af træthed, eller andre symptomer, det kan være en depression. Dette er en ubalance.

Se traume – Metasundhed og anmeldelser fra klienter.

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald