Fordøjelsesproblemer

Flere og flere mennesker oplever at deres hverdag er præget af fordøjelsesproblemer, dette hænger ofte sammen med vores livsstil og det vi indtager.

Typiske symptomer kan være oppustethed, forstoppelse, diarre, kvalme, opkastning eller mavesmerter.

Der kan være mange forskellige årsager til fordøjelsesproblemer, de hyppigste årsager er usund kost, antibiotika, fødevareintolerance eller stress.

Har du brug for yderlige information, ring og få en uforpligtende snak på tlf. 22774847.

Har du problemer med fordøjelsen, er du naturligvis også velkommen på min klinik i Odense, hvis det passer dig bedre.

Fungere vores fordøjelsessystem ikke, kan det give irritation og påvirke vores hverdag, for nogen kan dette være invaliderende.

Kinesiologien kan være med til at afhjælpe fordøjelsesproblemer og ubalancer i forhold til dette. Der arbejdes med de ubalancer der kommer frem ved hjælp at muskeltesten, når vi finder årsagen til vores problem ubalance, har vi mulighed for at arbejde med at mindske årsagen eller fjerne årsagen og derved genoprette balancen. Der arbejdes på akupunkturpunkter og meridianbaner som er energibaner.

3 små frø med enestående virkning på fordøjelsen, hørfrø, chiafrø og hampefrø, det er alle frø, der er rige på omega-3, som er de gode fedtsyrer. Friskkværnet hørfrø er en af naturens bedste afføringsmidler. De indholder både opløselige og ikke opløselige fibre, de kan forebygge forstoppelse virke helende på irritabel tyktarm, Morbus Chrohn og Colitis.

Desuden er det vigtigt at drikke rigeligt med vand ved problemer med fordøjelsen. Hørfrø svulmer op i kontakt med vand og overfladen bliver slimet, derved kan afføringen lettere passerer, hørfrø har været brugt i mange år som afføringsmiddel.

Fordøjelsesproblemer hørfrø

Det er vigtigt at hørfrø bliver kværnede for at opnå den fulde effekt, både af næringsstofferne samt den afførende virkning.

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald