Fysisk behandling

Fysisk behandling.behandling af fysiske problemer og skader med kinesiologi  ring Tlf. 25 77 48 47.

Du er også velkommen på klinikken i Odense for behandling af fysiske problemer og skader

Mange mennesker oplever, at livet ikke udvikler sig på den måde de gerne ville have, eller at livet pludselig tager en drejning i en anden retning, end den der var ønsket, og det kan være svært at finde mening med livet.

Kinesiologen kan være vejen frem. Behov for hjælp i forhold til fysiske problemer. Selvom sygdommen ikke kan helbredes, kan kinesiologien hjælpe dig til at leve et godt liv med bedre livskvalitet. Mange mennesker oplever, at livet igen bliver fyldt med glæde og velvære, trods smerte eller symptomer.

Foto Marlene Lilienhoff

 

Anmeldelse fra tidligere klient.

Christina får mine aller varmeste anbefalinger. Jeg er Christina meget taknemlig for at hjælpe mig med at finde ro og glæde ved tilværelsen og ikke mindst for at hjælpe mig af med min eksem.

Siden 1 årsalderen har jeg døjet med svær eksem på en stor del af kroppen.
Der er ikke nogen konkret behandling for atopisk eksem og mine behandlinger har gennem hele livet (30 år) været binyrebarkhormoncreme. Det har jeg, især efter min titel som mor, været meget ked af at bruge.
Jeg kontaktede derfor Christina. Christina testede gennem kinesiologi og fandt den bedste behandlingsform for mig. Efter tre dage kunne jeg se ændring på min hud.
Siden har vi været omkring mange psykiske og dybdelæggende emner og reaktions mønstre.
Efter 7 måneder er jeg fortsat stort set eksemfri!! Mennesker, som har kendt mit liv med eksem, er lige så imponeret over kinesiologiens vikning, som jeg selv.

Christina er rolig, professionel og formår at skabe en tryghed i sin behandling.  Jeg er overbevist om, at Christians behandlingsform kan hjælpe ALLE, som har en form for ubalance og har flere gange anbefalet Christina og kun fået positive tilbagemeldinger.
Grundet mit helt fantastiske møde med Christina og kinesiologiens verden, er jeg nu med stor glæde begyndt på uddannelsen som kinesiolog.
Kærligste hilsen hilsner Julie  P

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald