Homøopati

Homøopati er en naturlig behandlingsform. Ved homøopatisk behandling anvendes der naturlige lægemidler, der stimulerer dine egne helbredelseskræfter til at genoprette balance i kroppen.

Behandling med homøopati giver gode resultater ved fysiske og psykiske problemer, det kan f.eks. være hormonelle forstyrrelser, fordøjelsesproblemer, smerter, allergier, angst eller stress.

Du er velkommen til at ringe og få en uformel snak på tlf. 25774847.

Se også min klinik i Odense centrum:
Homøopati Odense

Homøopati bygger på det princip, at de stærke fortyndende stoffer virker helbredende på symptomer som det fremkalder i fysisk og ufortyndet form. Symptomerne behandles med stoffer der hos raske fremkalder sammen symptomer, som er tilstede ved den behandlede sygdom.

Homøopati

Homøopatiske lægemidler er stoffer, der er udvundet fra planter-, mineral-, og dyreriget. Stofferne opnår deres virkning efter potensering ved gentagne fortyndinger og rytmiske opblandinger. Potenseringen gør det muligt at fremstille stærkt virkende lægemidler.

Det unikke ved homøopati er at det ikke kun virker ind i kroppen, men at det også virker ind i sjælen og åndeligt, det er der, hvor langt de fleste sygdomme har deres begyndelse. Der tages fat i årsagerne til de symptomer du har og ikke kun i selve symptomerne.

Homøopati har generelt ikke bivirkninger, fordi det er så stærkt fortyndet. Det er mildt og dybtvirkende både på fysiske symptomer, vores sjælelige og åndelige kræfter.

Ubalancer i krop, sind og sjæl viser sig på forskellige måder og giver forskellige symptomer fra person til person.

Kinesiologen tester frem, om det vil være aktuelt for dig at anvende homøopati. Dette foregå ved hjælp at muskeltesten. Muskeltesten foregår ved at der lægges et let tryk på klientens arm eller ben. Ved hjælp af muskeltesten afdækkes klientens ubalancer, der genoprettes ved hjælp af forskellige teknikker eller der testes frem om der er behov for at anvende homøopati.

https://www.allergica.dk/

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald