Kinesiologi behandling

En holistisk behandlingsmetode

Kinesiologi behandling kan hjælpe i forhold til rigtig mange problematikker, det kan både være psykisk og fysisk.

Har du problemer som f.eks. allergi, spændingshovedpine, migræne, søvnproblemer eller indlæringsvanskeligheder, fordøjelsesproblemer, angst, depression eller stress, så ring på Tlf. 25774847.
Du er altid velkommen til at kontakte mig også med problematikker du ikke finder nævnt her på siden – det er ikke usandsynligt at jeg kan hjælpe dig.

Du kan også vælge kinesiologi behandling på min klinik i centrum af Odense.

Kinesiologi er en alternativ behandlingsform der tager udgangspunkt i det hele menneske. Jeg arbejder ud fra et helhedssyn – det holistiske livssyn. Mennesket ses som en helhed, hvor krop, kemi, følelser, tanker og energi gensidigt påvirker hinanden.

Jeg tager udgangspunkt i de symptomer eller sygdomme du kommer med, det kan være fysiske smerter, psykiske problemer, stress, manglende energi på grund af sygdom eller andre problematikker.

Hvad kan kinesiologi behandling gøre for dig

Kinesiologi behandlinger kan give dig mere energi, overvinde ensomhed, magtesløshed og negative tanker.

Du lærer at:

  • Du lærer at lytte til din krop, og de signaler den giver dig.
  • Arbejde bevidst med et bestemt mål og skabe selvudvikling.
  • Skabe eller bevarer sundhed og god energi.
  • Det vil give dig oplevelsen af fornyet energi, fokus på at arbejde bevidst med den positive tankegang og den energi det skaber.
  • Du får øget indsigt i og bevidsthed om dine egne indre ressourcer, funktioner og reaktioner
  • Det vil sætte din selvhealings proces i gang.
  • Det kan skabe balance i din krop.

Kinesiologi behandling er hjælp til at skabe en ændring i dit liv, det er hjælp til selvhjælp og healing.

Kinesiologi er en komplementær behandlingsform, den ses som et supplement til det etablerede sundhedssystem.

Det er ikke usædvanligt at kinesiologi kan afhjælpe symptomer, som er opgivet af læger og det etablerede sundhedssystem.

Da kinesiologi behandlinger tager udgangspunkt i det hele menneske, opnår mange også god effekt ved psykiske problemer, det er hjælp til personlig udvikling eller en behandling mod træthed, modløshed, og generel manglende energi.

Hvordan foregår en kinesiologi behandling

Behandlingen vil tage afsæt i en samtale omkring dine problematikker, det kan være nyttigt hvis du forberedt dig og skrevet ned, hvad vi skal have fokus på. Derefter arbejder vi ud fra en muskeltest.

Kinesiologi samtale
Kinesiologi samtale Foto: Bo Nilsson

Ved hjælp af muskeltesten afdækkes tilstande i kroppens energisystem meridianerne og ubalancer. Muskeltesten foregår ved at der lægges et let tryk på din arm eller dit ben. Ved hjælp af muskeltesten afdækkes dine ubalancer, der genoprettes ved hjælp af forskellige teknikker. Behandlingen kan være ved massage af akupunkturpunkter, strygning af meridianbaner, eller andre øvelser, der fjerner stress, og de symptomer du kommer med eller mindsker dem. Det kan være fysiske smerter og skavanker, psykiske problemer, spirituelle tanker eller hjælpe i forhold til indlæringsproblemer.
Når balancen genoprettes, skabes der ny energi og kroppen hjælpes til at helbrede sig selv.

Kinesiologi behandling
Kinesiologi behandling – Foto: Bo Nilsson

Ud over den traditionelle kinesiologi behandling, kan vi, hvis der er behov for det arbejde med homøopati, vitaminer og mineraler, blomstermedicin eller øreakupunktur, endvidere tilbyder jeg en en grundig og kompetent kostvejledning, der kan hjælpe dig til en bedre hverdag.
Efter behov kan vi også se på en omlægning din kost, og om du har behov for tilskud af ekstra vitaminer og mineraler.

Efter behandlingen

Det er forskellig hvordan man har det efter en behandling. Nogen oplever at der hurtigt kommer fornyet energi, men det er også en mulighed, at du vil føle dig træt og har behov for ro og hvile.
Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand de følgende dage efter behandlingen, så en eventuel udrensning bliver understøttet.
Du kan godt opleve, at der kommer en kortvarig opblusning af dine symptomer, det kan anbefales at se dette som et positivt tegn på at selvhealings processen er i gang.

Kinesiologi Klinikken Kerteminde
Foto: Nynne Bjørn Nilsson

Hvem kan have glæde af kinesiologi

Alle kan bruge kinesiologi behandlinger, der kommer både babyer, børn, ældre, unge og aldersgruppen midt i mellem i mit klinik, du vil også være velkommen. Kinesiologi er en blid og rolig behandlingsform, som alle kan have glæde af.

Kinesiologi behandling kan på ingen måde skade dig, det sætter en forandringsproces i gang, det kan både være blidt men også krævende. Det vigtige er, at du tager ansvar for dit liv og din sundhed. Der vil ofte medgives et hjemmearbejdsprogram, som er individuelt, da der tages udgangspunkt i dig, dine symptomer eller din sygdom. Dit hjemmearbejde vil styrke din vilje og dine kræfter til at skabe forandring i dit liv og healing.

En behandling varer 1½- 2 timer, jeg har god tid til din behandling og vi kommer vidt omkring i kroppens og følelsernes univers.

Hvordan adskiller kinesiologi sig fra den traditionelle behandling

Ofte tager den traditionelle behandling udgangspunkt i din sygdom eller dine symptomer, der behandles med kirurgi eller medicin.
Kinesiologi tager udgangspunkt i det hele menneske, der arbejdes med at finde årsagen til dine symptomer. Når vi finder årsagen til dine problemer, arbejdes der med at mindske eller fjerne årsagen, symptomerne og de ubalancer der ligger til grund for dine symptomer.

Kan kinesiologi behandle eller helbrede alt

Det er desværre ikke alle sygdomme, der kan helbredes, men den stress det skaber i din krop at have en kronisk sygdom, det kan kinesiologien være med til at fjerne, og det vil give dig ny energi og overskud, som du kan bruge til bedre livskvalitet trods en alvorlig sygdom.

Kinesiologi behandling er ikke beregnet på at stå alene ved alvorlig sygdom, men er et supplement til den traditionelle behandling og en måde at arbejde med dit overordnede velbefindende ud fra en helhedsbetragtning af din tilstand, hvor den traditionelle behandling typisk vil være rettet mod den sygdom du lider af.

Hvordan kan kroppen afslører ellers skjulte fysiske eller psykiske ubalancer?

Din krop husker alt, dine celler husker alt hvad du har oplevet og de traumer du har været udsat for, derfor kaldes kroppens celler for de intelligente celler. Din krop ved godt hvad der skal arbejdes med og ved hjælp af muskeltesten arbejdes der med, det der er i højeste prioritet for dig.

Har du ubesvarede spørgsmål til kinesiologi behandling eller de andre alternative behandlingsformer jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende.

Her kan du læse mere om kinesiologi
Se også Esoterisk kinesiologi

Du kan også læse om kinesiologi behandling hos
Danske Kinesiologer

 

 

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald