Kinesiologi

Hvad er kinesiologi

Kinesiologi er en behandlingsform der skaber bedre balance i dit liv, både fysisk, følelsesmæssig, mentalt og spirituelt.

Kinesiologi er effektiv og blid behandling, med dig og dine behov i centrum.

Behandling med kinesiologi, starter med en grundig samtale om dit problem og en efterfølgende test for at klarlægge årsag og mulighed behandling.

En kinesiologi behandling vil typisk tage 1½ – 2 timer for en voksen – ingen jag, ingen stress.

Alle kan have glæde af kinesiologi, uanset alder.
Kinesiologi vil genoprette din balance og give dig ny energi.

Kinesiologi er helhedsbehandling, dvs. vi fokuserer på dig som et helt menneske og finder årsagen til dit problem og arbejder ud fra det i behandlingen.

Du er velkommen her på klinikken lidt uden for Kerteminde, med fri parkering, passer det dig bedre, så book en tid på min klinik i Odense centrum, en kort gåtur fra Odense banegård.
Kinesiologi Klinikken Odense

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 25 77 48 47 hvis du har spørgsmål.  Jeg hedder Christina og du kan læse lidt mere om mig her.

Kunne du tænke dig selv at blive kinesiolog? – tjek: 
Basis kursus med start 21-22. Januar 2023

Her finder du kort, til klinikkerne i Kerteminde og Odense.

Lidt mere om kinesiologi:

 

Kinesiologi er en behandlingsmetode der sætter det enkelte menneske med dets krop, følelser tanker og vaner i centrum.

Mennesket ses som en helhed, hvor krop, kemi, tanker og energi gensidigt påvirker hinanden.

Hvis livsenergien flyder frit, er kroppen i balance. Hvis energien er blokeret eller i ubalance, mærker vi det i form af træthed, andre symptomer, fysiske smerter eller sygdom.
Dette kaldes indenfor kinesiologien for ubalancer.

Kroppens celler husker alt hvad vi oplever, og ved hjælp af muskeltesten afdækkes kroppens højeste prioritet og det som kroppen har behov for, at der arbejdes med ved behandlingen.

Alle afbalanceringer er individuelle, da der altid tages udgangspunkt i de symptomer som du kommer med, og det du har behov for at der behandles for.

Det du kan opnå, med behandlingen er at dine symptomer aftager, du vil opleve, at du får øget energi, energimæssige blokeringer fjernes, kroppens evner til at helbrede sig selv sættes i gang. Du får øget indsigt i og bevidsthed om dine egne indre ressourcer, funktioner og reaktioner.

Kinesiologien er udviklet af amerikanske kiropraktorer i 1960erne og metoderne er stadigvæk i udvikling.

Foto Marlene Lilienhoff

Kiropraktor George Goodheart arbejdede til daglig som kiropraktor og med kroppens anatomi, fysiologi og viden om at kroppens at kroppens hjerne, muskler, organer er forbundet med nerverne.
Han fandt ud af at kombinere den vestlige verdens viden med den østlige verdens viden om kroppens meridianbaner, energibaner, akupunkturpunkter, organer og hjerne.
En anden kiropraktor John F. Thie videreudviklet systemet kropsafbalanceringen (Touch for Health), som i dag bruges over hele verden, og metoderne er stadigvæk i udvikling.

Jeg er medlem af foreningen af Danske Kinesiologer

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald