Kostvejledning og kostplan

En kombineret kostplan / kostvejledning kan regulerer din vægt, give dig mere energi og et sundere liv.

Som kinesiolog, sygeplejerske og kostvejleder, kan jeg tilbyde at du får klarlagt dine behov for kost og evt. tilskud af vitaminer og mineraler.

Kontakt mig gerne på tlf. 25 77 48 47 hvis du vil vide mere om, hvad en individuelt udarbejdet kostplan kan gøre for dig.

Går du rundt med tanker om at ændre på din kost, det kan være i forbindelse med et vægttab, symptomer fra din krop, en nyopdaget sygdom eller ønsker du kostvejledning i forhold til sport eller motion.

Du er også velkommen til kostvejledning på min klinik i Odense:
Kostvejledning i Odense

Vi arbejder med hvad der er din motivation for at ændre på din kost, det er vigtigt at finde den indre motivation for at opnå dine mål.

Der tages udgangspunkt i det eller de mål der er vigtige for dig at opnå.
Uanset om du ønsker du en kostplan i forbindelse med vægttab eller ændring af kost på grund af symptomer eller sygdom, eller har brug for at yde mere i det daglige, f.eks på arbejde eller til sport, så arbejder vi i behandlingen videre med dette.

Det vi indtager af fødevarer, er en altafgørende forudsætning for, at kroppen kan fungere optimalt. Kroppen har brug for at få en kost med de nødvendige vitaminer, mineraler, proteiner, kulhydrater, fedtstoffer mm. Ellers kan kroppen ikke kunne fungere optimalt.

Som kinesiolog, kan jeg teste om der er balance i alle disse stoffer i kroppen, og ”spørge” sig frem til hvad der mangler og hvilke kosttilskud og kostændringer, der kan balancere.

Desuden er det lige så vigtigt at teste for de forgiftende madvarer som sukker, kaffe, alkohol ol. kan have, for at vise klienten farligheden ved at indtage for meget af disse stoffer.

Muligheden for at anvende vitaminer/mineraler eller homøopati foreligger også i samme grad som det er relevant for dig.

Denne test vil som regel ligge i slutningen af behandlingen, da det viser sig, at optagelsen af de forskellige stoffer er afhængig af den psykiske tilstand. Der er oftest knyttet allergier til de psykiske ubalancer, og derfor vil healingen af disse ofte kunne reducere mængden af kosttilskud i væsentligt omfang.

Kinesiologi tager udgangspunkt i det hele menneske, der arbejdes under behandlingen med det som er i højeste prioritet for dig.
Der arbejdes med de ubalancer der er blokeret i forhold til at ændre din kost.
Din krop og dine celler ved godt hvad der er det vigtigste, der skal arbejdes med for at ændre din kost og skabe en god hverdag for dig.

Kostvejledning

Der er i dag mere og mere fokus på hvor vigtig vores kost er i forhold til vores sundhed og sygdomme. Mad er en vigtig faktor når det handler om at forblive sunde eller undgå sygdomme.

Kosten er kroppens vigtigste brændstof og den rigtige kost kan styrke din sundhed, den forkerte kost kan forværre din vægt, eller dine symptomer og din sygdom.

Under behandlingen tages der udgangspunkt i at sammensætte en optimal kostplan til dig. Der arbejdes med en større bevidsthed om at spise gode råvarer og gerne økologiske.

Kostplanen tager udgangspunkt i det du kan lide, men det er vigtigt at spise en kost der består af :

Mange grønsager, lidt frugt og bær, krydderurter, fuldkornsprodukter, fisk, æg, fjerkræ, syrnet mælkeprodukter, bælgplanter, nødder og frø og gerne økologisk.

Under behandlingen er der også fokus på, om du har behov for vitaminer og mineraler.

Sundhed begynder indefra og kosten er en vigtig del af vores sundhed.

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald