Lydhealing

Lydhealing er en anden måde at skabe healing .
Den går meget fint i tråd med kinesiologi og reiki healing, da den kan skabe healing i dit energisystem.

Lyd er vibrationer, det er frekvens, hvis man tager udgangspunkt i kvantefysikken er det grundlag for alt liv.

Lyd er et udtryk for energi, som vi mennesker indenfor hørbare frekvenser kan opfange, derfor kan jeg også med lyd arbejde med dine energibaner, både dit meridiansystemet og dine chakra, og derved skabe balance og healing.

Vi tager udgangspunkt i en snak og de symptomer, ubalancer, smerter eller det du har brug for, at der bliver arbejde med og skabt healing og balance i forhold til.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uformelt snak på tlf. 25774847

Al healing, også lydhealing, handler om, at skabe balance, være i nuet, være i væren, være i harmoni og fred med dig selv, og med vokal  åbner det op for muligheden for, at jeg kan lytte mig frem til de lyder, der resonerer med din krop.
Jeg laver en lydscanning og finder den lyd eller de lyde, der resonerer med din krop og celler.
Det vil sige at klangen udvider sig og bliver overtonerig.

lydhealing

Hvordan føles det?

Du kan mærke det på den måde, at det giver en snurrende behagelighed i kroppen. Følelsen og oplevelser bliver ofte kraftigere, hvis man lukker øjnene og går lidt ind i sig selv. Nogen ser billeder, farver, der kan komme små vrid eller spjæt i kroppen, det skyldes en reaktion i det autonome nervesystem, der kommer ofte under en behandling, knurren fra maven, gaben eller klienten begynder at fryse, det er når healingen går i gang.

Det kan for nogen være grænseoverskridende at skabe lyd, ved lydhealing kan det både være mig som behandler, “der synger dig fri” eller det kan være dig selv, der med min hjælp “synger dig fri”. Begge dele kan give en stor forløsning.

Lydhealing er en metode, der kan skabe healing, der hvor andre konventionelle behandlingsformer ikke har kunne anvendes.

Det er en meget nænsom og blid behandlingsform, der åbner op for, at vi finder årsagen til dine ubalancer, du selv er med til at tage et ansvar for din behandling og din healing.

Hvad er healing?

Healing er kærlighed, fred, balance, indføling, glæde og taknemmelighed.
Når du åbner op for dit hjerte og  skaber balance, når dit hjerte er levende og varmt, er du “god nok”. Når du accepterer, at alt er som det skal være lige nu. Har du fred og mærker kærligheden til dig selv.

Er dit hjerte mere lukket, kan lyden være med til at åbne det op og skabe healing.

Den der vil forandre elsker ikke, den der elsker, forandrer alt. Det kan både være i forhold til dig selv, andre og universet.

Sygdom, smerte og lidelse er det, der skal motivere dig til at skabe en forandring i livet, det er spørgsmålet og svaret er: “Vågn op”. Det er en sygdom, der er noget, du ikke accepterer eller dømmer.

Du behøver ikke at have kendskab til lydhealing eller at kunne synge, alt du skal gøre, er at komme med et åbent sind.

Jeg har taget uddannelse ved Githa Ben-David.

 

Alternativ behandling Kerteminde

Giv mig et kald