Migræne – hovedpine

Lider du af migræne hovedpine, kan kinesiologi behandling være en stor hjælp. Det er en mulighed for at få en bedre hverdag, hvor du ikke igen og igen bliver ramt at migrænen og oplever at din hverdag bliver lagt ned.
Har du behov for yderlige information, er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf. 25 77 48 47 og få en uforpligtende snak.

Du er også velkommen på min klinik i Odense C.  hvor jeg også behandler migræne og migrænehovedpine

Læs mere om hovedpine

Læs mere om migræne

Se også spændingshovedpine.

Migræne hovedpine
Migræne hovedpine

Lider du af migræne hovedpine, der ofte opleves som halvsidig dunkende, det kan komme som anfald, eller være ledsaget af kvalme, opkastning, overfølsomhed for lys eller lyde. Har du behov for en alternativ behandlingsform, der arbejder målrettet med de symptomer, som du oplever, så er kinesiologi, den behandlingsform du skal vælge.

Traditionel behandling tager udgangspunkt i tilstanden i kroppen, symptomer eller medicin og har fokus på dette. Kinesiologien tager udgangspunkt i det hele menneske, det holistiske menneskesyn. Når vi finder årsagen til vores problemer, ubalancer eller symptomer, har vi muligheden for at mindske eller løse problemet og fjerne årsagen. Der arbejdes ud fra de ubalancer der kommer frem under muskeltesten. Muskeltesten er den test, kinesiologen bruge til at kommunikere med din krop. Der lægges et lille tryk på din arm eller ben og derved afdækkes dine ubalancer.

Desuden arbejdes der med tryk eller massage på akupunkturpunkterne eller meridianbanerne, der arbejdes med de akupunkturpunkter som kineserne har arbejdet med i mere end 7000 år.

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald