Nyheder i januar

Kinesiologi foredrag og kursus

Kinesiologi foredrag Nyborg

Så er vi kommet godt i gang med året 2020 og har afholdt både et fantastisk foredrag og det første kursus i kropsafbalancering KA 1.

Foredraget var i fredags, på Yogaskolen i Nyborg, det var en super fantastisk aften, med nogle utrolige søde deltager, der tog virkelig godt i mod os. Tusinde tak for det.
En tilbagemelding fra en af deltagerne var, at det havde været en betydelige bedre aften, end at sidde der hjemme og se X-faktor, det varmer om hjertet.

I weekenden har vi afholdt det første basis Kropsafbalancerings kursus  KA 1, det blev afholdt i skønne omgivelser ved Lindberg Fenger kursus- og videnscenter Fredericia. Dejligt at møde nye og engagerede  kursister, der tog deres første skridt ind i denne fantastisk verden, som det er at arbejde med kinesiologi.

Kinesiologikursus-ka1

Der blev undervist i viden og teori bag kinesiologien, der blevet arbejdet med de 14 hovedmuskler, der er tilknyttet organer og akupunkturens meridianbanesystem, der blev undervist og testen i forhold til fødevarer, samt intolerance.
Er det godt for mig at spise det, jeg spiser?
-Og er mængden ok for mig,  -det gav nogle at kursisterne en aha oplevelser og for nogen stof til eftertanke eller mulighed for at ændre sin kost.

Vi arbejdede også med at teste via surrogat, der kan bruge i forhold til børn, evt. ældre og dyr.

Der blev også arbejdet med ar og gamle ubalancer og traumer blev fjernet.

Der blev sidst men ikke mindst, arbejdet med teknikken  Emotionel stress-frigørelse ESR, en teknik der er udviklet på baggrund af Bennetts kortlægning at det neuro-vaskulære afbalanceringssystem. Ved at arbejde på få  punkter, kan personen opleve en virkelig dyb og meget stress frigørende afbalancering.

Dette kort fortalt, hvad en fantastisk kursus weekend kan indeholde.
Er du blevet interesseret og har bruge for yderligere viden, kan du ringe på tlf. 25774847 eller skrive en besked til Christina  eller Carlemill moc.l1603451133iamg@1603451133nelok1603451133sigol1603451133oisen1603451133ik1603451133

Du kan også læse mere på https://kinesiologiskolen-syd.dk

I den kommende weekenden er det mig selv, der har fornøjelsen af at skulle på kursus, jeg glæde mig meget til at skulle på Esoterisk kinesiologi kursus, få genopfrisket gammel viden og tilført nye viden, i forhold til de nye energier der kommer ind på jorden i øjeblikket.
Glæde mit til at dele det med jer og kunne anvende det ved behandlingerne fremover på mine klinikker i Odense & Kerteminde.

Næste KA 2 afholdes den 28-29 marts også i Fredericia

Der er lagt nye datoer ind for Kropsafbalancering KA 1-4 i efteråret.

Tjek kinesiologiskolens kalender

Vi ses

 

Del gerne :o)