Overvægt fedme vægttab

Flere og flere mennesker bliver overvægtige i dag, har du brug for at bliver motiveret til at skabe et varig vægttab og en ændring i dit liv? Så vil kinesiologi være et oplagt valg.

Få hjælp til vægttab

Har du et ønske om hjælp til vægttab, som samtidig skabe en varig ændring i dit liv?

Ring og få en uformelt snak med Christina, om hvad kinesiologi kan gøre for dig, din vægt og dit helbred, på tlf. 25774847

Fedme og overvægt kan/vil give fysiske problemer og anden sygdom – få styr på din overvægt – nu!

Hvis din overvægt har stået på i en længere periode, kan der også opstå fysiske problemer, det kan være smerter i knæ, hofter, led eller andre alvorlige følgesygdomme som sukkersyge/diabetes.

Risikoen for sygdom, kan være en øjenåbner for nogle og et ekstra motivationsfaktor, men mangler du en effektiv støtte i forhold til dit vægttab, så er kinesiologi den vej, der har hjulpet mange andre til at skabe en varig ændring i livet, med bedre humør, selvværd, energi, fysisk og psykisk formåen, og et bedre helbred i det hele taget.

Overvægt skyldes at energiindtaget fra kosten i en længere periode, har været større end energiforbruget, men det kan også skyldes arvelige gener. Så det kan både skyldes gener og miljøpåvirkning. Eller at du spiser på følelserne.

Ved kinesiologi behandlingen arbejder vi med de ubalancer, der er i dit energisystem og som hænger sammen med din overvægt. Der er altid en årsag og jeg tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn, det vil sige, at vi arbejder med det hele menneske.
Årsagen skal ofte findes et andet sted, end der hvor man tror, den er.

For mange mennesker er det træls, at skulle så på vægten og for nogle er det ikke motiverende, men derimod demotiverende, men har du alligevel brug for en rettesnor i forhold til din overvægt, og om den er farlig, så kan du måle dit maveomfang eller dit taljeomfang, det er meget simpelt.

Kvinders taljeomfang skal ligge mellem 80-88 cm.
Mænds taljeomfang skal ligge mellem 94-102 cm.

Er dit taljeomfang større er der stærkt øget risiko for følgesygdomme.

Trøstespisning og selvværd

Mange mennesker spiser med følelserne og derfor er det vigtigt, at arbejde med følelserne, hvis du ønsker et varigt vægttab.
Det kan være følelsen af ikke at være god nok, eller ikke gøre det godt nok.
Det kan handle om lavt selvværd. Hvis du ikke tager det søde ind i livet, når vi ikke tager glæden ind i livet, så er det, at vi spiser os til glæden, men det er en kortvarig glæde at trøstespise, samtidig med at du skaber, det modsatte af hvad du ønsker.

Ensomhed

En anden følelse der kan få mange til at overspise, er følelsen af at være ensom, føler du dig ensom? Det kan være, når du er sammen med andre mennesker, men det kan også være, når du er alene, nogle mennesker vælger også social isolation, da det er for svært, at være sammen med andre mennesker, der er mere end 350.000 voksne mennesker og det er kun i Danmark, der oplever ensomhed, men der er hjælp at hente, og kinesiologien kan være med til at give dig værktøjer til at håndtere og mindske både din ensomhed og dit vægtproblem.

Parforhold

Der er også mange, der oplever at deres vægtproblemer er startet, efter de er kommet ind i et parforhold, at man ligesom slipper tøjlerne og hyggen tager over, og så lige pludselig har det taget overhånd og er blevet til et problem, men det kan også være, at din overvægt bliver et problem i forhold til din partner eller til at finde kærlighed.
Det kan være, at du kommer til at føle dig flov eller ikke værd at elske, det er følelser vi kan arbejde med, og arbejde og ændre de overbevisning du har.

Sexlivet

Nogle vil også opleve at deres overvægt medfører problemer i parforholdet og sexlivet. Dette kan skyldes at sex handler om meget andet end orgasme.
Det handler også om nærvær, at turde tage tøjet af og være nøgen med et andet menneske, det handler om kærlighed, både at kunne give og modtage kærlig, men det handler også om intimitet og sensualitet.

Muskeltest

Med kinesiologien arbejder jeg med en muskeltest. Det er et lille tryk der lægges på din arm og på den måde kan man kommunikere med din krop og din underbevidsthed og teste frem, hvad der er i højeste prioritet for dig, på den måde er kinesiologien helt unik, da vi ikke kommer ind og arbejder med noget, som du ikke er klar til og som ikke er i prioritet for dig.

Infertilitet

Jeg har i en periode at mit liv, 6½ arbejdet som sygeplejerske på en fertilitetsklinik og har i den forbindelse ofte ses, hvor svært det kan være at blive gravid, hvis man er overvægtig, når man har et brændende ønske om at blive gravid og skabe en familie, så kan det for nogle være en motivationsfaktor til at begynde et vægttab, men overvægt er ikke kun et problem for kvinden, der er flere studier, der viser at overvægt hos mænd nedsætter deres sædkvalitet, for mange par er det lettere at tabe sig, hvis man støtter hinanden.

Med kinesiologien arbejder vi med de ubalancer, der er i dit energisystem , jeg arbejder på 5 elementerne Ild, jord, metal, vand og træ, det kommer fra den klassiske akupunktur og det har kineserne arbejde med i mere end 5000 år, kinesiologi er et system, der er startet af kiropraktorer tilbage i 1960’erne, det bygger på den bedste viden fra vesten om anatomi, fysiologi, kost og ernæring og den bedste viden fra østen om meridianbaner og akupunkturpunkter.

På den måde kommer vi hele vejen rundt om din overvægt, og finder det der kan skabe en forandring i dit liv, vi arbejder både med det fysiske, det følelsesmæssige, det mentale, kost, vitaminer og motion, hvis det er vigtig for dig.

Alternativ behandling Kerteminde

Giv mig et kald