Psykisk behandling

Har du behov for hjælp i forhold til psykiske problemer eller følelser, det kan være angst, panikangst, eksamensangst, sorg, frygt, fobier, vrede, stress, koncentrationsbesvær, tankemønster,  eller traume.

Kinesiologien kan bruges til at genskabe balance i kroppen, sjælen, fysisk og psykisk. Hvis du har brug for at arbejde med et bestemt mål, og skabe overskud følelsesmæssig, energimæssigt samt få livsmodet tilbage igen, vil kinesiologien være et oplagt valg.

Ring til mig, 25 77 48 47 og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Du er også velkommen på klinikken i Odense, hvor jeg også arbejder med psykisk behandling

Kinesiologen giver dig redskaberne til at komme videre og se tingene fra en anden vinkel. Din underbevidsthed ved godt hvad der skal arbejdes med, og hvad vej du skal gå, muskeltesten og din underbevidsthed guider dig til, at arbejde med det der er i højeste prioritet, til at se tingene i et andet perspektiv og til at turde at ændre dit liv i den retning, der er vejen frem for dig, formentlig få du et hjemmearbejdsprogram med hjem, som du skal arbejde videre med i en periode.

Anmeldelse  fra klient.

Jeg har haft et længere forløb hos Christina, hvor vi virkelig har arbejdet med uforløste følelser, skam, svigt og psykisk sygdom samt meget andet. Jeg har følt mig tryg og i rigtige gode hænder. Jeg er aldrig gået fra en session og været åben eller sårbar, netop fordi Christina er utrolig dygtig til at samle én op og sørge for at alt er som det skal være. Jeg har fået troen tilbage på mig selv og jeg har opnået en forståelse for Gud og universet og ikke mindst mig selv. Noget af det der har været fedt, er at Christina udviser total ro og tryghed samt overblik over hvad der er vigtigt at arbejde med. Hun kommer hele vejen rundt og i dybden. Jeg vil aldrig tøve med at kontakte Christina igen, hvis behovet opstår. Tak til og for dig. Kirsten T

 

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald