Workshop selvudvikling

Workshop og læsegruppe.

Skab glæde og nærvær i din hverdag med selvudvikling, meditation og kinesiologi.
Procesgruppe med hjertet i centrum

Skab overskud og ny energi i din hverdag samt lær at lytte til din intuitive stemme.
Lær at meditere og oplev hvilken forandring du kan skabe med dig selv, via energien og arbejdet i en procesgruppe.

Har du brug for mere information, ring på tlf. 25774847.

Ved at skabe kontakt til din intuition, din indre stemme, vil du opleve en forvandling af dig selv og hvad det kan skabe af forandring i dine omgivelser.
Det kan være med til at give dig følelse af at være hel, levende og kreativ, at turde at være dig selv og ikke et produkt af andres normer og forventninger.

Selvudvikling

Denne workshop tager udgangspunkt i bogen “Livet i Lyset” af Shakti Gawain og teknikker fra kinesiologien.

Vi mødes i hyggelige opgivelser lidt uden for Kerteminde i min private bolig, en lille gruppe på max. 6 deltagere.

Vi arbejder i trygge omgivelser med vores egen og fælles proces, samt oplever hvad denne fælles energi kan skabe.

På denne workshop starter vi ud med små kinesiologi øvelser, der giver mere energi og samler energi. Du kan tage tage øvelserne med hjem og bruge dem i din hverdag til at skabe forandring.

Emnerne er bl.a. intuition,  tillid, hjertekontakt i hverdagen og selvudvikling. Vi arbejder med de 2 personlighedstræk, som mange mennesker har, tyrannen den indre stemme, der fortæller dig, hvad du bør gøre eller ikke bør gøre, samt oprøreren som er den del, der nægter at parere ordre.

Vi arbejder med seludvikling på den måder, at du lære at stole på din intuition, du får nogle værktøjer til, hvordan du kan blive bedre til dette, din intuition er altid hundrede procent rigtig, men det tager for nogle mennesker længere tid at opfatte den rigtigt.  De fleste mennesker er i forbindelse med deres intuition, uanset om du ved det eller ej, men vi har almindeligvis for vane at tvivle eller modsige den autormatirisk. Så vi ikke engang ved, at det er det der sker. Det første skridt til selvudvikling er, at være opmærksom over for  dine følelser, over for den indre dialog, der foregår i dig.

Mange mennesker i dag er styret at deres reaktionsføelser, dette er solar plexus mennesker, der overdøves den primære følelse af reaktionsfølelsen, fordi man styres af traumer, stress og overlevelse. Livet drejer sig mest om at opnå magt eller beskytte sig imod en overmagt.

Ved hjerte mennesker er udgangspunktet ligeværdighed og en opfattelse af menneskeheden som brødre og søstre og enhed. Primærfølelsen dukker derfor op tidligere og tydeligere, hvorved man kan ”læse” andres bevidsthedsfelt ved at mærke følelsen i mødet med andre og være bevidst om, at følelsen er et spejl på andres virkelighed. Herved kan man respondere empatisk og ikke truende – man er i stand til at give andre et passende medspil/modspil. Først i denne tilstand er det muligt at reagere med forståelse ift. andre og situationen.

Vi arbejder med hvordan du opbygger dig selv i forhold til din omverden og dine følelser, og at når vi undertrykker og lukker ned for vores følelser, så kan vi ikke få forbindelse med vores indre univers, vi kan ikke høre vores intuitive stemme, og vi kan ikke glæde os over at være tilstede i nuet.

Vi tager udgangspunkt i bogen “Livet I Lyset”, en lidt ældre bog, men der er stadigvæk yderst relevant, let at gå til og meget anvendelig, der kan være kapitler, som vi vælger at fordybe os i, og som derfor skal læses til næste gang.

Hvis Danmark er lukket op, starter der ny gruppe torsdag den 14. maj 2020 kl.  18 30-20 30.  Vi mødes hver 2 torsdag i alt 5 gange.

Bindende tilmelding på tlf. 25774847 eller send en mail på cbnilsson16@gmail.com

Pris pr. gang 50 kr.  Der dækker kaffe,the, vand og let forplejning.

Hvis du ønsker et mere personligt tema at arbejde videre med efter workshoppen, kan du senest den  8. maj sende en besked til mig på mail og jeg vil udarbejde et mindre personligt og relevant  behandlingsprogram og hjemmearbejde til dig.
Pris  200 kr.

Alternativ behandling Kerteminde

Call Now ButtonGiv mig et kald