Skilsmisse

Går du og din partner med overvejelser om skilsmisse, og oplever du store følelsesmæssige problemer, kan det være svært at se, hvordan følelserne og kærligheden hænger sammen.

Står du over for en skilsmisse, en livskrise, eller ønsker du at afværge en skilsmisse og vil du arbejde med dig selv på en alternativ måde, der skaber forandring, så er kinesiologien et oplagt valg.

Eller er du blevet skilt for nylig og har svært ved at komme videre med dit liv efter en skilsmisse.
Kinesiologien kan hjælpe dig med at bearbejde de følelser, du har brug for.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak eller bestille tid til en behandling på tlf. 25774847

Jeg sætter altid god tid af til din behandling og vi starter ud med en snak og tager udgangspunkt i det, der er vigtigt for dig.

opbrud

At blive skilt er ofte en af de største følelsesmæssige kriser, der kan opstå i dit liv, det kan være forbundet med mange følelser. For nogle mennesker kommer meddelelsen om skilsmisse fuldstændig uventet.
Det kan komme som et kæmpe chok og du kan i en periode være i en fase af følelsesmæssigt kaos.

Der er ofte mange og store følelser på spil, når man står overfor en skilsmisse, det kan også være, at der er børn at tage hensyn til. Det kan være problemer, der har stået på i mange år og er vokset sig større og større. Dette kan også påvirke dig i forhold til dit arbejde.

Problemerne kan også blive større, hvis du går alene med det.

For nogen er en skilsmisse forbundet med vrede, magtesløshed, sorg, ensomhed, frygt, skam, bekymring eller andre følelser.

Had og kærlighed er de 2 følelser, der ligger overfor hinanden. Det er så nemt at gå fra kærlighed til had, og så skal kærligheden genopfindes, hvis forholdet skal fortsætte, det mange ikke er opmærksomme på er, at give og modtage, er det samme.

Det tærer på energien og skaber ubalance.

Hvad er den største grund til skilsmisse?

Det er manglende kærlighed og accept, det kan både være i forhold til dig selv eller din partner.
Det kan skyldes manglende intimitet, at kærlighedslivet er “drukner” i hverdagen, arbejde, børn eller andet.
Det kan være seksuelle problemer, utroskab, jalousi, manglende tillid eller manglende gensidig respekt.
For nogle handler det også om alkohol, misbrug, tvang eller vold.

At man ikke længere kan se sig selv eller sin partner i øjnene. Årsagerne kan være mange og ja, der er hjælp at hente.

Jeg arbejder med muskeltesten, som er det, der gør at kinesiologien skiller sig ud fra andre alternative behandlingsformer. Det gør kinesiologien exceptionel, med muskeltesten kan vi “snakke med din krop” og på den måde få det, som er i højeste prioritet for din behandling og det der skaber mulighed for balance og energi i dit energisystem.

At finde tilbage til kærligheden

Kærlighed beklager sig ikke. Kærlighed forandrer.

Hver gang du eller din partner beklager sig, så lade du dit “lille jeg styre” dit ego, hver gang du beklager dig, så afskærer du dig fra kærligheden, det kan være til dig selv eller din partner.

Du er skabt lig dig selv og kærligheden.

Hvis du ser fejl ved andre eller din partner, så siger det kun noget om indholdet i dit eget sind. Det er en projektion, det spejler noget inden i dig selv.

Måske tror du ikke, at du kan opgive at beklage dig eller være irriteret, men det er ganske enkelt et spørgsmål om motivation. Vil du gerne skabe en forandring, kan kinesiologien give dig øvelser eller værktøjer til dette.

En dag vil du finde ud af, hvordan det føles, hvordan du vil have det uden. Det handler om at skabe fred. Fred i nuet.

Undersøg dit sind for dem, du beklager dig mest over, det kan også være den, du tror du elsker eller elsker.

Når du opgiver beklagelser, vil du vide, at du er fuldkommen tryg og fredfyldt. Kærlighed beklager sig ikke. Den der vil forandre elsker ikke, den der elsker, forandrer alt.

Det handler om at acceptere dig selv og din partner, som I er. Eller sig fra. Sig ja når du mener ja, og nej når du mener nej.

Lær at give udtryk for, hvad du føler, uden bebrejdelser. Lær at lytte til din partner og dig selv på en åben måde, uden at du går i forsvar.

Giv din partner plads til at udtrykke sig. Vær nærværende.

Det vil da være overflødigt at anklage, forsvare, angribe – alle de mønstre, der har til formål at styrke eller beskytte egoet eller få tilfredsstillet dets behov. Det handler om at tilgive.
Det kan både være dig selv og din partner.

At give plads til andre og til dig selv – er afgørende.

Kærligheden kan ikke blomstre uden. Det er både kærlighed til dig selv og din partner.

 

Alternativ behandling Kerteminde

Giv mig et kald